Jelenlegi hely

Így láttam én... 2014-08-17 Kelebia-Sükösd 7-0

FELNŐTT: Kelebia KNSK – Sükösd SC 7:0 (3:0)

2014. augusztus 17. (Kelebia, 80 néző.)

IFJÚSÁGI: Kelebia KNSK – Sükösd SC 4:4 (2:2)

 

Vezette: Horváth Zoltán (Benedeczki Zoltán Márton, Apró Ferenc)

 

Sajnos, az első bajnoki mérkőzésen nem tudtam részt venni, ezért felkértem Halász Istvánt, hogy készítsen helyettem tudósítást.

Varsányi József

 

A mérkőzés előtt kellemes gondjai akadtak Faddi mesternek, mivel a keret nagy része a rendelkezésére állt. Az új igazolások közül (Molnár Zsolt, Schultz Máté és Béda Péter) egyedül Péter, az új kapusunk nem állt rendelkezésére, mivel szolgálatban volt.

A keret erősségéhez elég annyit hozzátenni, hogy olyan játékosok, mint Rozsi, Nemes vagy a Kovács Robi, akik bármelyik csapatban bármely mérkőzésen kezdők lennének, ezen a napon csak a padon kaptak helyet. A kezdő 11 a következőképpen alakult: Szabados - Kovács N., Tamás, Molnár - Angeli, Schultz, Matity, Csordás - Papp, Kárpáti, Pesti.

Az első 25 percben semmi sem utalt arra, hogy hatalmas verésbe szaladunk bele. Jobbára a mezőnyben folyt a játék, a hazaiak mélységi indításokkal próbálkoztak, amiket nagyrészt lesre állításokkal vagy jó ütemű szerelésekkel sikerült hatástalanítani. 

Nekünk is voltak lehetőségeink, de ziccerünk nem. A már említett 25. percben egy középpályán megszerzett labdát Schultz gurított röviden hátra, amit gyorsan megjátszottak és Rigler 16 méterről szépen kilőtte a jobb felsőt (1-0).

A 32. percben egy keresztlabdára indult előnyből Zselé, de elesett és Kazi köszönte a lehetőséget, a kapuba emelte a labdát a kifutó Miki felett (2-0).

A 43. percben Simola lőhetett szabadrúgást 25-28 méterről, amit Miki bevédett a rövidbe (3-0).

Ez idő alatt nekünk is akadt több helyzetünk, kettőre konkrétan emlékszem. Pesti fejelt 5 méterről mellé, majd Papp vágott fölé egy lecsorgó labdát ugyanilyen távolságról.

A 2. félidőre 4-et cseréltünk, de ez sem segített talpra állni. Ekkorra az ellenfél már rájött, hogy a védelmünk mögé kell ívelgetniük a labdákat, amikre Miklós-Balogh, Kazi és Rigler startolt, mint a végeredmény mutatja eredményesen. Az 50. percben újabb gólt kaptunk az előbb említett módon, ezúttal Kazi volt eredményes (4-0).

A továbbiakra nem emlékszem pontos sorrendben, de azt hiszem, a 63. percben egy jobb oldali szögletnél érkezett a hosszún Rigler és éles szögből a kapunkba fejelt (5-0).

A 70. percben egy a jobb oldalon kétszer is megszerzett labdát ajándékoztunk el harmadjára is, a beadásra Miklós-Balogh érkezett a hosszún és Nemes szorításában lőtt a kapuba (6-0).

A 79. percben Miklós-Balogh verte meg egy az egyben Nemest, a centerezésére Csamangó érkezett és becsúszó lábak között a kapuba talált (7-0).

A második félidőben is akadtak helyzeteink, de Büte a kapussal szemben állva hibázott, majd később egy ajándékba kapott labdát nem tudott középre tenni az üresen érkező Pesti elé. Ezen kívül még Halásznak volt egy szabadrúgása, amit Kollár könnyedén hárított.

Összességében elmondható, hogy a gárda teljesen szétesett meccs közben, nem volt vezéregyéniség a pályán, aki összerántotta volna a brigádot.

 

Az ifi egy fordulatos meccsen 4-4-es döntetlent ért el. Gólszerzőink: Schultz Martin, Rácz Gergő, Szöllősi Róbert és Berger Dénes.

 

Sükösd, 2014. augusztus 17.

Halász István

 

A FELNŐTT MÉRKŐZÉS JEGYZŐKÖNYVE:

https://adatbank.mlsz.hu/match/13/1/12052/1/813087.html

AZ IFJÚSÁGI MÉRKŐZÉS JEGYZŐKÖNYVE:

http://adatbank.mlsz.hu/match/13/1/12059/1/823054.html

A FORDULÓ MÉRKŐZÉSEI, TABELLA:

https://adatbank.mlsz.hu/league/13/1/12052/1.html

A FORDULÓ IFJÚSÁGI MÉRKŐZÉSEI, TABELLA:

https://adatbank.mlsz.hu/league/13/1/12059/1.html

 

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer