Jelenlegi hely

Így láttam én... 2016-03-13 Sükösd-Kelebia 2-0

FELNŐTT: Sükösd SC – Kelebia KNSK 2:0 (1:0)

2016. március 13. (Sükösd, 150 néző.)

IFJÚSÁGI: Sükösd SC – Kelebia KNSK 4:2 (1:1)

 

Vezette: Fülöp József (Komáromi Henrietta, Juhász Andor)

 

Varsányi József távolléte miatt a mérkőzésről Halász István tudósított.

 

Kis létszámú, mondhatni tartalékos csapattal fogadtuk a Kelebia gárdáját. Hiányzók a teljesség igénye nélkül: Matity, Krix, Tölgyesi, Nemes, Szöllősi, Szabó Dávid, Szabó Patrik. A korrektség kedvéért megjegyezzük, hogy az ellenfél csapatából is voltak hiányzók, és a padjuk sem volt hosszabb, mint a miénk. De mint tudjuk, mindig az a legjobb csapat, amelyik pályára lép, így most sem történt másképp!

A mérkőzés első félidejében inkább a mezőnyjáték dominált, kevés igazán nagy helyzettel, de több lehetőséggel. A Kelebia csapata pontrúgásokból veszélyeztetett, szögleteik és szabadrúgásaik nem voltak veszélytelenek, Bédának több alkalommal is hárítania kellett, volt, hogy csak a védőkkel közösen sikerült mentenünk.

Mi a sok hiányzó ellenére is próbáltuk nem átrugdosni a középpályát és igyekeztünk a saját játékunkat játszani. Ennek a 34. percben meg is lett az eredménye: Kovács ugratta ki Pestit a jobb oldalon, akinek az alapvonalról begurított labdájára Bohner érkezett és egy méterről nem hibázott (1:0).

A félidő vége előtt volt még egy nagy lehetőségünk: Halász ugratta ki Schultz Martint a jobb oldalon, aki a beadás helyett a lövést választotta. Ebben több volt.

A második félidőre így is előnnyel érkeztünk, sőt több lehetőséggel nyitottunk. A legnagyobb talán Rozsi 20 méteres szabadrúgása volt, amit Szilvási kapus óriási bravúrral szedett ki a vinkliből.

Ekkor úgy tűnt, hogy minden rendben lesz, behúzzuk a meccset. Pár perccel később, az 53. percben fordult a kocka, Pesti két fölösleges szövegelése piros lapot ért, így megfogyatkozott a csapat. A spori hirtelen nagyon önérzetes lett, talán túlzottan szigorú is volt, de ez nem menti fel Lacit a hibája alól.

A kiállítás után mindenki átérezte, hogy még több kell, és szerencsére ereje is volt ahhoz, hogy rátegyen el lapáttal. A kiállítás után 5 perccel Schultz Máté cselezett ki néhány embert a középpályán, majd jó ütemben ugratta ki Bohnert, aki a kapus mellett eltolta a labdát, majd elesett. A spori 11-est ítélt, aminek a jogosságán kelebiai részről lehetne vitatkozni, a lényeg, hogy Kacsa higgadtan értékesítette a büntetőt (2:0).

Három perccel később Angeli váltotta Schultz Martint, aki sérülés miatt kért cserét. Halász kihúzódott a jobb oldalra, és Angeli az ő helyét vette át a középpálya közepén. Ez jót tett a csapatnak, Pityu középen megtartotta a labdákat, nem kellett vaktában előrevagdosni a zsugát. Bohner nagyszerűen használta ki, hogy nagyobb területe lett, és hatékonyan tartotta meg a feljátszott labdákat. A két szélen több alkalommal is mögéjük kerültünk, viszont ekkor érződött az emberhátrány, mert a centerezéseknél lemaradtunk.

A Kelebia az emberfölény ellenére ziccert nem tudott kialakítani, továbbra is a pontrúgásaik jelentettek csak veszélyt a kapunkra. A 82. percben Hornyák váltotta Halászt a jobb oldalon, és egy lecsúszott beadása majdnem meglepte Szilvási kapust, aki végül hárítani tudott.

Nem emelnék ki senkit, mert bár volt egy pár kiemelkedő teljesítmény összességében mindenki nagyot küzdött, és érzésem szerint megérdemelten tartottuk otthon a 3 pontot.

 

Az ifjúsági csapat 4-2-es győzelmet aratott. Gólszerzők: Kárpáti Zsolt (3), Berger Dénes (1).

 

Sükösd, 2016. március 16.

Halász István

 

A FELNŐTT MÉRKŐZÉS JEGYZŐKÖNYVE:

https://adatbank.mlsz.hu/match/14/1/13463/18/1107695.html

AZ IFJÚSÁGI MÉRKŐZÉS JEGYZŐKÖNYVE:

https://adatbank.mlsz.hu/match/14/1/13498/18/1132182.html

A FORDULÓ MÉRKŐZÉSEI, TABELLA:

https://adatbank.mlsz.hu/league/14/1/13463/18.html

A FORDULÓ IFJÚSÁGI MÉRKŐZÉSEI, TABELLA:

https://adatbank.mlsz.hu/league/14/1/13498/18.html

 

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer