Jelenlegi hely

Így láttam én... 2014-08-24 Jánoshalma-Sükösd 3-2

FELNŐTT: Jánoshalmi FC - Sükösd SC 3:2 (2:1)

2014. augusztus 24. (Jánoshalma, 150 néző.)

IFJÚSÁGI: Jánoshalmi FC - Sükösd SC 4:1 (1:1)

 

Vezette: Baráth Gábor (Id. Péter-Szabó Ottó, Takács Tibor)

 

Sajnos, továbbra sem tudtam részt venni a csapat vasárnapi bajnoki mérkőzésén, ezért ismét felkértem Halász Istvánt, hogy készítsen helyettem tudósítást.

Varsányi József

 

Az előző hétvégéhez képest szűkebb kerettel vágtunk neki a Jánoshalma elleni idegenbeli mérkőzésnek. Rozsi nyaralni volt, Angeliéknál keresztelő volt, míg Matity és Halász sérüléssel bajlódott, Tamás Karcsi pedig félig egészségesen vállalta a játékot. Jó hír volt azonban, hogy Bohner csatlakozott a csapathoz a múlt heti nyaralás után, valamint Szöllősi Robi felkerült az első csapathoz.

Az első percektől kezdve a kezébe vette az irányítást a hazai csapat, akik nem titkoltan bajnoki címet akarnak nyerni a szezon végén. Valamivel gyorsabban és pontosabban játszottak, mint mi, de ez inkább a mi hibáinknak volt köszönhető, mintsem a hazaiak sziporkázó játékának. Sok labdát eladtunk, pontatlanok voltak a hosszú indításaink, de még az 5-10 méteres passzok is.

Ennek ellenére a 11. percben mi szereztünk vezetést egy tetszetős akció végén. Kacsa ívelte a hosszúra a labdát Szöllősinek, aki fejjel lövésre készítette le Schultz Máténak, aki egy pattanás után 17 méterről kilőtte a bal alsó sarkot (0-1).

Ez előtt és után is többször veszélyeztettek a hazaiak, több veszélyes szabadrúgást is rúghattak, amelyek mindig veszélyt hordoztak magukban. Volt, hogy Szabados védett, volt, hogy Molnár mentett a ötösön belül.

A 30. percben Csordást kellett lecserélni, helyére Bohner állt be. A 38. percben nem kis bírói segédlettel egyenlített a Jánoshalma. Pestit kaszálták el hátulról a középpályán, de a játékvezető érthetetlen módon nem ítélt szabadrúgást. Az ebből indított labdát a 16-oson belül érték utol, ahol Karcsi nagy lendülettel érkezve akasztotta a hazaiak játékosát. A megítélt büntetőt Nagy Torma magabiztosan értékesítette (1-1).

A középkezdés után eladtuk a labdát, amit felpasszoltak a kapunktól 25 méterre helyezkedő Irbouh Soufianenak, aki átvétel után a bal alsóba vágta a lasztit. Miki csak beleütni tudott (2-1).

Nem sokkal a félidő vége előtt még volt egy veszélyes lehetőségük, Jeszenszky fektette el Nemest, majd Mikit, de éles szögből a kapufát találta el.

A második félidő első 15 percében két hatalmas lehetőségünk volt, mindkét esetben Bohner indította Szöllősit, aki mindkétszer csak a kapussal állt szemben, de mindkét helyzet kimaradt. Az elsőt a kapusba lőtte, a másodikat a kapu mellé, fölé emelte.

Kiegyenlítettebb lett a játék, többször kerültünk a hazai kapu elé, míg hátul hatékonyabban zárt a védelmünk. Ennek ellenére a 67. percben egy nagy bedobás után Gieszinger fordult le az emberéről, és 5 méterről a léc alá vágta a labdát (3-1).

Faddi mester cserékkel próbálta hatékonyabbá tenni a csapatot, előbb Büte állt be Kovács Robi helyére, majd Papp váltotta Pestit.

10 perccel a vége előtt volt még egy hatalmas lehetőségünk. Papp lépett ki a védők közül, keresztbe tette a labdát Nemesnek, aki 15 méterre állt az üres kapuval szemben, de érthetetlen módon át akarta venni a labdát, ami elgurult a lába alatt, így odalett a gólhelyzet.

A 89. percben Papp brusztolt ki magának egy labdát a 16-oson belül és estében a hosszúba vágta (3-2).

Összességében még mindig sok hibával, de sokkal jobban játszott a csapat, mint egy héttel korábban. Ha berúgjuk a helyzeteinket, akkor 3 ponttal távozhattunk volna a bajnokesélyes otthonából.

 

Az ifjúsági csapat 10 ember ellen játszva is 4-1-es vereséget szenvedett egy olyan meccsen, amit kicsit nagyobb koncentrációval simán megnyerhetett volna. Gólszerzőnk: Szabó Dávid.

 

Sükösd, 2014. augusztus 26.

Halász István

 

A FELNŐTT MÉRKŐZÉS JEGYZŐKÖNYVE:

https://adatbank.mlsz.hu/match/13/1/12052/2/813095.html

AZ IFJÚSÁGI MÉRKŐZÉS JEGYZŐKÖNYVE:

http://adatbank.mlsz.hu/match/13/1/12059/2/823058.html

A FORDULÓ MÉRKŐZÉSEI, TABELLA:

https://adatbank.mlsz.hu/league/13/1/12052/2.html

A FORDULÓ IFJÚSÁGI MÉRKŐZÉSEI, TABELLA:

https://adatbank.mlsz.hu/league/13/1/12059/2.html

 

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer