Jelenlegi hely

U-14-es csapatunk bajnok !

Befejeződött a 2023-24-es labdarúgó bajnokság, amelyben az U-14-es ifjúsági csapatunk az élen végzett, bajnokságot nyert, amihez csak gratulálni lehet. Teljesítményük a jelenlegi Európabajnokság „lázában” is figyelmet érdemel, mert komoly mezőnyben szerezték meg az első helyet. Olyan városi csapatokat előztek meg, mint a LUA Baja, Bácsalmás, vagy Kiskunhalas. Edzőjük BALOGH JÁNOS negyedszázada jegyezte el magát a sükösdi utánpótlás neveléssel. Csapataival két megyei és egy serdülő bajnoki címet nyert, szeretik, tisztelik a tanítványai, felnéznek rá, pedig szigorúan megköveteli a rendet és a fegyelmet, vérében van a nevelés és az oktatás. Hivatásának tekinti, hogy a keze alól tisztességes sportemberek kerüljenek a majdani felnőtt csapatba, megtartásuk nagy odafigyelést igényel és egyáltalán nem könnyű feladat. Kifogástalan edzéslátogatottság mellett stabil húsz fős kerettel zárta a szezont, a 16 mérkőzésből 14-et megnyertek, 2 végződött döntetlennel, 42 pontjukkal megelőzték a 35 pontos Dusnokot és a 33 pontos Bácsalmást. 101 gólt lőttek és 86-ot kaptak. A góllövőlistát Kárpáti Rómeó vezeti 27 találattal, őt Kiss Máté és Kosztics Gábor követi.

A Vaskút elleni évadzáró mérkőzés félidejében a játékosok büszkén vehették át az aranyérmet Tamás Márta polgármestertől.

Az esemény jó alkalom arra, hogy számba vegyük, milyen utánpótlás háttér képezheti a sükösdi futball jövőjét. Lógó Zsolt elnök hosszútávra tervez, segítői hét korosztályban dolgoznak azért, hogy községünk visszaszerezze a megyében évtizedekben át elfoglalt méltó helyét. A „palánták” kiválasztása és a játék felé terelése Nagyné Ildikó és Angeliné Adrienn türelmes közreműködésével már az oviban megkezdődik, Zsíkó Viktor 7, Lógó Zsolt a 9 és 11, Balogh János a 14, Angeli István a16-19 es korosztály gazdája. A játékosok száma meghaladja a 100 főt. Ez a létszám reményt ad arra, hogy közülük mielőbb sok névvel találkozunk a felnőtt csapatban!

A bajnokcsapat tagjai, balról jobbra:

Felső sor: Manga Erik, Kiss Csaba, Makó Martin, Kővári Kristóf, Balogh János edző, Kovács Marcel, Bogdán Patrik, Kosztics Gábor, Kárpáti Rómeó.

Középső sor: Rostás Alex, Kovács Benedek, Kiss Máté, Óberkesc Zétény, Bogdán Attila, Pesti Zalán, Boros Dasztin, Uher Bence, Vigh Krisztián

Fekszik: Fehér Dominik, Kurucz Csaba

 

2024. július 3.                                                                 Varsányi József

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer