Jelenlegi hely

Hajós-Sükösd 0-5 (0-3)

Sükösd:Czár Attila-Tölgyesi László,Balogh Márk,Szabó Dávid-Boros André,Farkas Péter,Sudár Csaba,Krix Dávid,Berger Dénes-Nemes Róbert,Takács Zoltán

Csere:Mádi Gergő 70. percben Berger Dénes helyett, Kaprényi Renátó,Geletta Gergő,Hornyák Tamás

Gól:Takács Zoltán,Sudár Csaba 2 , Krix Dávid 2

A csapat kerete kicsi átalakult erre a mérkőzésre. A felnőtt csapatban sárgalapok miatt nem szerepelhető Krix Dávid és Takács Zoltán helyet kapott a keretben. Helyüket Schultz Martin és Geletta Gábor próbálta pótolni. Kovács Norbert és Bohner Zsolt nem tudták vállalni a játékot.

A mérkőzést kicsit kapkodva kezdtük. Az ellenfél erősebbnek bizonyult az elmúlt hetekben tapasztaltakhoz képest. A védelem jól szerepelt, de a támadó játékunk akadozott. Helyzetekig eljutottunk, de a gól elmaradt, egészen a 20.percig, mikor egy kapu előtti kavarodás után Takács elé került a labda. A helyzet góllal zárult.A vezetés meghozta az önbizalmunkat, pontosabban játszottunk, szélső játékunk feljavult. A kidolgozott helyzeteket Sudár értékesítette. A három gól már biztos előnynek fünt a félidőre. A második játékrész rögtön helyettel indult. Két perc alatt kétszer álltunk kapussal szemben, de mind a kettő kimaratt. Először Takács rontott, majd Nemes ügyetlenkedett (nem az ő meccse volt). A helyzet után a játék az ellenfél térfelén folyt. Próbálkoztunk, de helyzeteink nem voltak olyan veszélyesek mint az elején. Az ellenfél ritkán szabadult ki a szorításból, próbáltak ellentámadásokat vezetni, de a kapunkig nem jutottak el, egy kivétellel, de akkor Czár nagyszerűen védett. Sokadik kisérletünk után a 78. percben Takács szaladt el a szélén, a visszagurított labdát Krix lőtte a kapuba 17 méterről. Maradt még lehetőség az utolsó percre is. Ismét Takács ment el a szélén, a betett labda megint Krix elé került volna, de a kapus elütötte a kapura törő játékost. A megitélt 11-est a sértett értékesítette. A vége 0-5. megérdemelt siker, immár a tizedik zsinórban.

Rovat: 
Bajnoki mérkőzés ideje: 
vasárnap, 2011, október 23 - 12:30
Helye: 
Hajós

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer