Jelenlegi hely

Sükösd-Császártöltés 10-0 (6-0)

Sükösd:Czár Attila-Tölgyesi László,Kovács Norbert,Szabó Dávid-Boros André,Balogh Márk,Sudár Csaba,Schultz Martin,Geletta Gábor-Nemes Róbert,Bohner Zsolt

Csere:Rácz Gergő 55.percben Balogh Márk helyett,Mádi Gergő 65.percben Bohner Zsolt helyett, Hornyák Tamás 65.percben Czár Attila helyett, Berger Dénes 65.percben Boros André helyett, Geletta Gergő 80. percben Sudár Csaba helyett.

Gól: Sudár Csaba 4, Nemes Róbert 4, Schultz Martin, Bohner Zsolt

Sárga lap: Schultz Martin

Piros lap:Tölgyesi László

 

Az első helyen álló Sükösd a 11. Császártöltést fogadta. Természetesen csak a győzelem volt az elfogadható eredmény. Most is mint az utóbbi időben mindig már a mérkőzés elején szerettük volna tisztázni az erőviszonyokat. A megszokott módon a kezünkbe vettük a mérkőzés irányítását, melynek gyorsan meg is lett az eredménye. Az 5. percben Szabó Dávid hatalmas kardobása  szállt a kapu előterébe, melyet Nemes fejjel továbbított a kapuba. A gól után nem álltunk meg csak idő kérdése volt mikor jön a következő védhetetlen támadás. Nem kellett sokat várni, 8. percben egy szöglet után Bohner talált a kapuba. A korai gólok megzavarták az ellenfelünket. Gyakorlatilag akkor kerültünk helyzetbe amikor akartunk. 17. és a 38.perc között Sudár háromszor talált a kapuba Nemes egyszer, így kialakult a félidei 6 gólos előny.A második félidőben mindent megpróbált a vendég csapat a szépítés elérése erdekében, de helyzeteik egy kivételéven nem jelentettek veszélyt a kapunkra. A 49.percben tovább tudtuk növelni az előnyünket, Nemes két perc alatt kétszer is betalált. Ott folytattuk, ahol abbahagytuk, minden támadásunk veszélyt jelentett. A félidő másik két gólján Sudár és Schultz osztozott. A 65. percben egy buta szabálytalanság után Tölgyesit kiállította a játékvezető. (megkapta a második sárgáját)

Nem számítottunk ílyen arányú győzelemre, mert az utóbbi időben mindig szoros meccset játszottunk Császártöltéssel ,de a látottak alapján teljesen megérdemelt a sok gólos győzelem. Gratulálok mindenkinek. Szép volt fiúk! 

Rovat: 
Bajnoki mérkőzés ideje: 
vasárnap, 2011, október 2 - 13:00
Helye: 
Sükösd

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer