Jelenlegi hely

Sükösd-Mélykút 3-1 (1-0)

Sükösd:Czár Attila-Tölgyesi László,Farkas Péter,Szabó Dávid-Boros André,Balogh Márk,Sudár Csaba,Kovács Róbert,Berger Dénes-Bohner Zsolt,Nemes Róbert

Cserék:Rácz Gergő 87. percben Berger Dénes helyett,Kaprényi Renátó,Geletta Gergő,Hornyák Tamás

Gól:Bohner,Kovács,Nemes ill. Agócs

A mérkőzés rangadónak számított, a harmadik helyezett Mélykutat fogadtuk. A mérkőzés kedvezően alakult a számunkra, már az 5. percben sikreült vezetést szerezni, Bohner lőtt közelről a kapuba, a kimozduló kapus lábai között. Az első 20 perc kifejezetten jól sikerült, irányítottuk a mérkőzést, a vendégek alárendelt szerepet játszottak. Több helyzetet is sikerüt kialakítani, de a befejezésbe mindig hiba csúszott.A Félidő második felére kiegyenlítődött a játék, feljavult az ellenfél. Két komoly helyzetet sikerült kidolgozniuk, de pontatlan volta a befejezés.Maradt az előny nálunk.

A második félidőt a Mélykút kezdte jobban, támadásaik lendületesek, veszélyesek voltak. Könnyedén játszották át a középpályánkat, megvertek minket széleken, 10 perc alatt 3 komoly lehetőséget is kialakítottak.Az 52. percben sikerült is egyenlíteniük büntetőből. A gól felrázott minket, rendeztük sorainkat.

A félidő második felére felpörögtek az események. A 68.percben emberelőnybe kerültünk, miután Bognár Krisztinát kiállította a bíró. Nem sokáig bírták a vendégek tartani az eredményt 7 percel a kiállítás után egy tökéletes kiugratás után Kovács Róbert megszerezte a vezetést. (nagyon fontos gól volt.)

A gól után a vendégek mindet egy lapra feltéve próbáltak egyenlíteni. De támadásaik sikertelenek voltak. A 81. percben egy jobb oldali akció után Bohner beadását Nemes fejelte a kapuba, ezzel bebiztosította a vezetést ill. a győzelmet. Győzelmünkkel megőriztük vezető helyünket a tabellán, egészen fantasztikus teljesítménnyel. A lejátszott 15 meccsből 14-et megnyertünk , és egyszer döntetlent játszottunk.

Rovat: 
Bajnoki mérkőzés ideje: 
vasárnap, 2011, november 27 - 11:00
Helye: 
Sükösd

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer